Notícies :: Notícies Externes :: FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE - 13, 14 i 15 de Novembre

Titular notícies

FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE - 13, 14 i 15 de Novembre

Dijous 23 Octubre 2014

Com cada any, des del 2005 es ve organitzant El Fòrum contra les violències de Gènere . Són unes jornades anuals que organitza la Plataforma Unitària contra les violències de Gènere. Des d’aleshores s’ha consolidat com un punt de trobada i de reflexió de tota la ciutadania sobre els temes d’actualitat al voltant de la violència masclista. 

Fòrum contra les violències de gènere - 13, 14 i 15 de Novembre

El Fòrum són unes jornades anuals que organitza la Plataforma des de l’any 2005. Des d’aleshores s’ha consolidat com un punt de trobada i de reflexió de tota la ciutadania sobre els temes d’actualitat al voltant de la violència masclista.

Des de principis d’any treballem per elaborar els continguts conjuntament amb les entitats adherides, i totes aquelles persones que estiguin interessades, a través d’un grup de treball que es reuneix periòdicament. Si vols participar en aquest procés, contacta amb nosaltres!

El Fòrum està obert a tota la ciutadania, però es programen activitats dirigides a població més específica: joves i adolescents, mares, pares i famílies, professionals de la salut, de l’educació, de la informació, del món jurídic i de la seguretat, i al teixit social i associatiu.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Partners