Notícies :: Notícies Externes :: Violencias Intereccionales y Migración

Titular notícies

Violencias Intereccionales y Migración

Divendres 31 Juliol 2015

El passat mes de desembre, en el marc del II Congrés d’Estudis Postcolonials i les III Jornades de Feminisme Postcolonial  “Genealogias críticas de la Colonialidad” a Buenos Aires. La companya de la nostra associació Úrsula Santa Cruz, va presentar una Ponència anomenada VIOLENCIAS INTERSECCIONALES Y MIGRACION

On s’ analitza la colonització discursiva en torn a la categoria “dones migrades” pensades i nomenades des de la subalternitat i la ahistoricitat; al que s’anomena violència contra les dones migrades i s’ analitzen els subjectes agressor i víctima- ambdós immigrants- construïts como l’alteritat problematitzada. Es visibilitza la violència racista en les relacions mixtes i la violència institucional obviada tant discursiva com políticament.


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Partners