Notícies :: Notícies Externes :: Premi "Joves creadores"

Titular notícies

Premi "Joves creadores"

Divendres 14 Octubre 2016

Des de l’Institut de Cultura, en cooperació amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, està treballant per posar en marxa el Premi "Joves Creadores”, amb la finalitat d’impulsar la producció audiovisual feta per realitzadores joves a la ciutat i promovent el tractament de temàtiques d’actualitat amb perspectiva de gènere, com les desigualtats laborals entre homes i dones. La convocatòria es va publicar al  BOPB el 27 de setembre del 2016.
http://cido.diba.cat/subvencions/6576154/premi-joves-creadores-ajuntament-de-barcelona-institut-de-cultura


 

El Premi té com objectius:
  • Incentivar la producció i la creació audiovisual de les dones joves de la ciutat.
  • Promoure la creació i difusió d’històries fílmiques que posin en el centre del relat la capacitat de  resiliència i els processos d’apoderament protagonitzats per dones, en tota la seva diversitat.
  • Avançar cap a la construcció de rols de gènere més justos i equitatius, incidint en els imaginaris col·lectius del conjunt de la ciutadania, per mitjà de les produccions audiovisuals, com a eina de transformació. 
El premi està dotat amb 5.000 € per tal que pugui fer possible la producció d’un curtmetratge (ficció, documentació, animació,..). A més, l’estrena de l’obra realitzada es presentarà al Cicle de Cinema de Dones que organitza l’Ajuntament de Barcelona.
 
 
Secretaria del Consell

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies
Partners