Notícies :: Notícies Externes :: Premi "Joves creadores"

Titular notícies

Premi "Joves creadores"

Divendres 14 Octubre 2016

Des de l’Institut de Cultura, en cooperació amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, està treballant per posar en marxa el Premi "Joves Creadores”, amb la finalitat d’impulsar la producció audiovisual feta per realitzadores joves a la ciutat i promovent el tractament de temàtiques d’actualitat amb perspectiva de gènere, com les desigualtats laborals entre homes i dones. La convocatòria es va publicar al  BOPB el 27 de setembre del 2016.
http://cido.diba.cat/subvencions/6576154/premi-joves-creadores-ajuntament-de-barcelona-institut-de-cultura


 

El Premi té com objectius:
  • Incentivar la producció i la creació audiovisual de les dones joves de la ciutat.
  • Promoure la creació i difusió d’històries fílmiques que posin en el centre del relat la capacitat de  resiliència i els processos d’apoderament protagonitzats per dones, en tota la seva diversitat.
  • Avançar cap a la construcció de rols de gènere més justos i equitatius, incidint en els imaginaris col·lectius del conjunt de la ciutadania, per mitjà de les produccions audiovisuals, com a eina de transformació. 
El premi està dotat amb 5.000 € per tal que pugui fer possible la producció d’un curtmetratge (ficció, documentació, animació,..). A més, l’estrena de l’obra realitzada es presentarà al Cicle de Cinema de Dones que organitza l’Ajuntament de Barcelona.
 
 
Secretaria del Consell

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Partners