Notícies :: Notícies Externes :: A la prostitució diem NO!

Titular notícies

A la prostitució diem NO!

Dijous 27 Octubre 2016

Des d’@io.cat, considerem que s'ha d'acabar progressivament amb la cultura de la prostitució, perquè és una cultura de domini i de privilegi per als prostituïdors i perquè es una acció de discriminació i violència.
 
Per això ens em adherit a la campanya  www.stoptrata.org/manifiesto/

Perquè considerem que la prostitució és un fet polític. Hem de saber on som per saber què fer. La prostitució i l’ús de les dones per part dels homes és també una qüestió política, igual com abolir la violència dels homes en general. Totes necessitem una societat que millori. Hem de mirar 10, 20, 30 anys endavant per pensar com ens agradaria viure.
 
Perquè considerem que el neoliberalisme es carta blanca a l’explotació. El Neoliberalisme, es una corrent que no només s’està produint a Europa, també  a tot el món, es basa en l’economia de lliure mercat, l’autorregulació de mercats, el comerç entre països. Però és una corrent que no reconeix les condicionants entre països pobres i països rics. El Neoliberalisme, també te influències en àmbits com el feminisme.
J. Locke, el pare del liberalisme, el definia com “tu i jo podem fer amb la vida  el que vulguem. Si aquest ‘el que volem’ suposa alguna cosa per tu, hem de negociar”. Però no va pensar que entre homes i dones hi ha unes condicions de poder i per tant no es pot negociar al mateix nivell. Recordem que Locke era el major propietari d’una societat d’esclavisme. Li interessava no abolir l’esclavitud…
La visió política, de col.lectiu, la que no és només individual- s’ha d’aplicar a tot arreu, també en la prostitució.

!!!!NO ES POT SER ANTICAPITALISTA I REGULAR LA PROSTITUCIÓ¡¡¡
 
 
“La violència pot  ser justificable, pero mai serà legitima”.  Hannah  Arendt

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Partners