Notícies :: Notícies Externes :: TEIXINT XARXES, DONES QUE NARREN I DONEN VEU A LES SEVES VIDES

Titular notícies

TEIXINT XARXES, DONES QUE NARREN I DONEN VEU A LES SEVES VIDES

Dilluns 31 Juliol 2017

Escriure sobre les seves vides es el mitjà que connecta el privat amb el públic, lo personal amb lo polític, fent visible lo invisible. Permet tindre una perspectiva de la pròpia vida, del seu valor com a dones amb identitats diverses com a subjecte social i polític, de la seva forma d’estar i percebre el món i cóm des de la seva quotidianitat transformen la seva realitat.

Aquest es el contingut que tractarà el Seminari que realitza la nostra companya Úrsula Santa Cruz  d’AIO.cat,  aquest proper cap de setmana a Munich en el marc del projecte: ABRIENDO PUERTAS / ERÖFFNE DIR WEGE

 
 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies
Partners