Notícies :: Notícies Externes :: 30 de Juliol - Dia Mundial contra el tràfic de persones

Titular notícies

30 de Juliol - Dia Mundial contra el tràfic de persones

Dilluns 7 Agost 2017


El dia 30 de juliol es commemora el Dia Mundial contra el tràfic de persones. Aquest delicte explota a milions de dones, infants i homes amb diversos propòsits, entre ells, el sexe. Cal aquest dia per conscienciar sobre la situació de les víctimes del tràfic humà i per promoure i protegir els seus drets.

Coincidim amb el Parlament Europeu quan considera que la prostitució forçada és un fenomen amb un component de gènere i de dimensió mundial i que el tràfic de dones amb finalitat d'explotació sexual constitueix una de les violacions dels drets humans més greu.

A la estem compromeses en la lluita contra l'explotació sexual i la defensa dels drets de les dones, per això encetem la campanya BCNTRATANO.

Trobareu el Manifest i més informació a la web http://www.stoptrata.org/manifiesto/

A l'hora d'adherir-vos podeu fer un tweet amb el hashtag #BCNTRATANO i a @stop_trata explicant en un màxim de 140 caràcters el perquè ho feu i també ho publicarem a la web i en farem difusió al Twitter

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies
Partners