Notícies :: CURSOS :: AIO.cat ha creat un TALLER D’ESCRIPTURA AUTOBIOGRÀFICA

Titular notícies

AIO.cat ha creat un TALLER D’ESCRIPTURA AUTOBIOGRÀFICA

Dijous 19 Octubre 2017


El programa convida a les dones mirar amb altres ulls les seves històries contextualitzades i en relació al món que els envolta, fent-les visible a través d’un procés d’apropiació de la paraula oral i escrita que  recupera, visibilitza i resignifica les seves vides.
 
Escriure sobre les seves vides es el mitjà que connecta el privat amb el públic, lo personal amb lo polític, fent visible lo invisible. Permet tindre una perspectiva de la pròpia vida, del seu valor com a dones amb identitats diverses com a subjecte social i polític, de la seva forma d’estar i percebre el món i cóm des de la seva quotidianitat transformen la seva realitat.
 
Úrsula Santa Cruz Castillo,Autora de la proposta. Psicòloga socio-comunitaria, Máster en Gènere i polítiques d’ igualtat.
 
Més informació

 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Partners