Notícies :: CURSOS :: AIO.cat ha creat un TALLER D’AUTOCURA EL MEU COS, EL MEU TERRITORI

Titular notícies

AIO.cat ha creat un TALLER D’AUTOCURA EL MEU COS, EL MEU TERRITORI

Dijous 19 Octubre 2017


“Los sueños se construyen con el cuerpo y con sus manos, porque
somos feministas y hacemos la política desde el cuerpo, y porque también creemos aún en la   esperanza y reivindicamos la utopía. No estamos de acuerdo con que  nadie nos robe el derecho a soñar. Tenemos nuestros sueños y creemos que hay que construirlos con este cuerpo y con estas manos”. América Maceda, Feminista comunitaria

Una de les dimensions de la vida de les dones freqüentment relegades és la cura vers elles mateixes. Les dones, socialitzades històricament per cuidar dels altres i les tasques i obligacions del dia a dia deixen de banda la majoria de vegades la seva salut, el seu temps personal, la qualitat de les relacions i els seus projectes vitals. Travessades en les seves identitats de gènere, classe, origen, edat, cultura, les dones fent front quotidianament de forma individual i col·lectiva a  les estructures generadores de desigualtats i discriminacions que les afecten de manera diferenti negativa en relació als  homes.
 
Úrsula Santa Cruz Castillo,Autora de la proposta. Psicòloga socio-comunitaria, Máster en Gènere i polítiques d’ igualtat.
 
Més informació
 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies
Partners